RETOURNEREN


In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een retourneringstermijn van 7 werkdagen na aflevering van het product.

Binnen deze periode mag een product zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd, waarbij de klant zelf de verzendkosten voor het terugsturen dient te betalen.

 

Wanneer u zich heeft bedacht over een bestelling die u via onze site heeft gedaan, en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan direct na ontvangst.


Aan het retourneren zijn echter een aantal regels verbonden:

 

-Wanneer u een product wilt retourneren dient u ons hierover van te voren op de hoogte te stellen.

-De klant dient zelf de verzendkosten voor het terugsturen te betalen.

-Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt, en voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde post wordt reeds door TNT Post geweigerd).

-Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

-De hier genoemde retourgarantie geldt uitsluitend voor particulieren.

 

Het retourrecht geldt niet bij levering van goederen die speciaal voor de klant zijn besteld of voor de klant op maat zijn gemaakt. 

 

 

Voor meer informatie zie ook onze algemene leveringsvoorwaarden.