OVER ONS

Over Top of Living International

Top of Living is gespecialiseerd in de productie, ontwikkeling en verkoop,
van o.a. het gepatenteerde schilderijophangsysteem Steddie®, Steddie® Junior, interne transportsystemen, bevestigingsmaterialen en andere maatwerk kwaliteits producten.

Onder ons leveringsprogramma vallen sinds enige tijd ook duurzame rvs designmeubelen die wij in 
eigen beheer produceren en rechtstreeks verkopen aan de klant.
Door het uitschakelen van de zogenaamde "tussenhandel", krijgt u als klant zijnde te maken met prijsverschillen die in uw voordeel kunnen oplopen tot 60% in vergelijking met andere aanbieders.

Werkwijze

Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet, kenmerkt Top of Living zich door zijn persoonlijke contact met de klant, en het kunnen leveren van klantspecifieke producten en toepassingen op maat. 

Mede door de productie grotendeels in eigen beheer uit te voeren, en door gebruik te maken van een geautomatiseerd systeem voor o.a. de verkoop via internet, kunnen wij als Top of Living International zorgen voor een levering binnen een zeer korte termijn tegen scherpe prijzen.
Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten, aan overheidsinstellingen, bedrijven, musea en consumenten.

Organisatie

Wij zijn sinds 1999 actief als leverancier, van onder andere het gepatenteerde ophangsysteem de Steddie en Steddie Junior, wat inmiddels in vele musea in binnen en buitenland, naar alle tevredenheid toegepast wordt. 

Doordat wij binnen ons bedrijf gebruik kunnen maken van een gedegen en vakgerichte know-how, moderne bedrijfsmiddelen en een team gemotiveerde medewerkers, is dit volgens ons de combinatie, om onze klanten al meer dan 15 jaar uitstek

end van dienst te kunnen zijn.